CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > Livingmurs Art Studio
Livingmurs Art Studio

A la botiga de Livingmurs trobareu peces d’art i artesania fetes a mà 100%, tant de creació pròpia com d’altres artistes – artesans independents.

Ja fa més de 5 anys que la Mercè va obrir les portes del seu estudi de pintura al públic. La idea de proporcionar un espai lliure de tensions de la mà de l’art va anar prenent forma amb les classes de dibuix i pintura, de fotografia i, més tard, els tallers d’artesania amb argila polimèrica. Avui l’estudi compta amb un espai d’exhibició i de venda d’art i artesania, a més del taller on es fan classes de dibuix i pintura entre setmana, i els caps de setmana s’imparteixen tallers d’artesania amb argila polimèrica, tècnica en la qual s’ha especialitzat aquest racó del barri de Gràcia.

Ramon i Cajal, 45. Botiga 1, 08012 Barcelona

Tel. 607 988 155 / livingmurs@hotmail.com

www.livingmurs.com / facebook / blog

Horari: Dimarts, dimecres i dijous matí de 10 a 13 h. Dimarts, dimecres, dijous i divendres tarda de 17.30 a 20 h. Dissabtes matí i tarda, d'11 a 13.30 i de 17.30 a 20.30 h. Dilluns tancat.

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
XEC CULTURA 500 g

Xec per valor de 50 €

Entra, remena i tria el que més t'agradi!
Amb aquest xec pots gastar-te 50 € en els productes que més t'interessin d'aquesta botiga. A més, a Livingmurs Art Studio també el pots utilitzar per inscriure’t als tallers dels dissabtes al matí.

XEC CULTURA 750 g

Xec per valor de 75 €

Entra, remena i tria el que més t'agradi!
Amb aquest xec pots gastar-te 75 € en els productes que més t'interessin d'aquesta botiga. A més, a Livingmurs Art Studio també el pots utilitzar per inscriure’t als tallers dels dissabtes al matí.

XEC CULTURA 1 kg

Xec per valor de 100 €

Entra, remena i tria el que més t'agradi!
Amb aquest xec pots gastar-te 100 € en els productes que més t'interessin d'aquesta botiga. A més, a Livingmurs Art Studio també el pots utilitzar per inscriure’t als tallers dels dissabtes al matí.

CONDICIONS D'ÚS   Livingmurs Art Studio

Per gaudir d'aquest xec només cal que el lliureu a l'hora de pagar els vostres productes. Si ens voleu avisar quan entreu a la botiga, podrem preparar el cobrament molt millor.
Recordeu que el xec té una validesa de vuit mesos i que no podem acceptar xecs caducats. Si decidiu no gastar tot l'import de cop, us farem un val amb l'import restant perquè pugueu tornar quan vulgueu.

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
ART I DISSENY / Sants-Montjuïc

Art, disseny i llibres a la Fundació Joan Miró.

 
ART I DISSENY / Ciutat Vella

Galeria d'art, botiga d'obra gràfica, bar i sala d'actes. Tot en un, al Raval.

 
ART I DISSENY / Gràcia

El projecte d'Elisa Munsó i Xavier Labrador, dibuixant i dissenyador gràfic.

 
LLETRES / Gràcia

Editorials petites i autors per descobrir.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€