CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > Cinemes Girona
Cinemes Girona

Cinemes Girona ocupa un espai històric a la ciutat de Barcelona. El 1936 es va inaugurar en aquesta mateixa ubicació el Cinema New York. Des de llavors milers d'espectadors han vist pel·lícules en aquest mateix establiment, sota diferents noms, el més recordat dels quals és el de Cine Moderno. Des del 2010, amb tres sales remodelades i sota el nom actual de Cinemes Girona, ofereix una programació de gran qualitat, una proposta variada pensada per a tots els públics. Podreu trobar cinema en versió original per als cinèfils més exigents però també la versió doblada per a les persones que, per costum o per edat, prefereixen no llegir.

Cinemes Girona és un cinema obert a tothom i una sala compromesa amb el talent local, és per això que sempre ofereix a la cartellera pel·lícules i documentals d'autors d'aquí, que difícilment podrien mostrar les seves obres en altres sales. Al seu web trobaràs tota la informació.

Girona, 175, 08037 Barcelona

Tel. 931 184 531 / info@cinemesgirona.cat

www.cinemesgirona.cat / facebook / twitter

Horari: De dimecres a diumenge, de 16.30 a 22 h. Dilluns i dimarts, no festius, tancat.

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
MENÚ CINEMA 350 g

Amb aquest menú podreu gaudir de 4 entrades de cinema per a qualsevol dia de la setmana i 4 menús clàssic, amb crispetes i la teva beguda preferida.

CONDICIONS D'ÚS   Cinemes Girona

Per bescanviar el val regal pel pack de Cinemes Girona (4 entrades + 4 menús clàssic), truqueu al Mercat de la Cultura (605 435 780) i indiqueu els codis confidencials. Un cop validats, us indicarem quan podreu passar a buscar les vostres entrades per les taquilles del cinema.

Gaudeix de les teves entrades de cinema qualsevol dia de la setmana. Recorda que els dilluns i dimarts no festius tanquem. Aquestes entrades són vàlides per a qualsevol pel·lícula comercial. Queden excloses les projeccions d'Òpera, Ballet o d'altres esdeveniments especials, en directe o diferit, o qualsevol projecció organitzada per entitats externes als Cinemes Girona, com mostres o festivals.

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
CINEMA /

Un documental cada mes, entre la programació dels millors festivals de cinema internacionals.

 
CINEMA / Eixample

Viu el cinema als Renoir!

 
CINEMA / Ciutat Vella

Des de 1945, cinema d'autor al barri gòtic de Barcelona.

 
CURSOS / Eixample

Tots tenim coses per explicar. Explora, inspira't, escriu.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€