CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > El Documental del Mes
El Documental del Mes

El Documental del Mes és un cicle exclusiu de programació de documentals. Actualment compta amb una xarxa de 50 sales de cinema i culturals, la majoria a Catalunya.
Preparem una selecció de documentals d’arreu de temàtica diversa, la majoria presents als millors festivals internacionals de cinema i documental. Cada mes et proposem una nova pel·lícula, en VOS subtitulada (en català, castellà o basc, segons la sala) i a la sessió d’estrena a Barcelona sovint ens acompanya el director, creador, protagonista o expert per tal que puguis parlar amb ells.
Medi ambient, consum, activisme, conflictes internacionals, superació personal, música, dansa, vivències particulars, les relacions familiars... Qualsevol tema pot ser el tractat, però sempre des del punt de vista dels seus particulars protagonistes.
Gaudeix d’una nova forma de viatjar i descobrir realitats increïbles. Perquè quan el documental acaba, la història continua!

La majoria d'estrenes tenen lloc a Aribau Multicines. Consulteu la programació.
Les oficines estan situades a c/ Rosselló, 184, 2n 3a, 08008 Barcelona.

Tel. 934 524 618 / info@eldocumentaldelmes.com

www.eldocumentaldelmes.com / facebook / twitter

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h (oficines).

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
MENÚ CINEMA 350 g

Amb aquest menú podreu gaudir de:

Opció 1: 6 invitacions per a les sessions d’estrena d’El Documental del Mes a Barcelona, a gaudir qualsevol mes de l’any (excepte l’agost). A les estrenes en què estigui programat, podreu gaudir del col·loqui amb algun expert en el tema o, en certs casos, de la presència del director o protagonista del documental.

Opció 2: pack de 3 DVD de la col·lecció d’estrenes d’El Documental del Mes (a triar entre un llistat de 20 títols i subjecte a existències) i 1 invitació doble per a una estrena a Barcelona d’El Documental del Mes.

CONDICIONS D'ÚS   El Documental del Mes

Podeu recollir el pack d’invitacions i/o reservar les vostres entrades i DVDs trucant al 934 524 618 o escrivint a info@eldocumentaldelmes.com. Només caldrà que faciliteu els codis de la targeta regal del Mercat de la Cultura.
Les reserves per a les projeccions s’hauran de fer amb una antelació mínima de 48 h, abans de la data de l’estrena de la pel·lícula triada a Barcelona, i estan subjectes a la disponibilitat de la sala.
Els DVDs i les invitacions es podran recollir anticipadament a les oficines d'El Documental del Mes (C/ Rosselló 184, 2n 3a, 08008 Barcelona), de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h, o el mateix dia de l’estrena a la sala, prèvia reserva per telèfon o correu electrònic.

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
CINEMA /

Projeccions de la millor programació nacional i internacional, i col·loquis amb els seus creadors.

 
CINEMA / Gràcia

10 anys fent de Gràcia un barri de cine.

 
CINEMA /

Els millors curtmetratges internacionals i nacionals.

 
LLETRES / Gràcia

Un espai especialitzat en el món cultural català, llibres, música i marxandatge català, on també tenim una selecció de segones oportunitats.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€