CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > ANDRONAcultura
ANDRONAcultura

ANDRONAcultura va néixer ara fa 6 anys com un projecte de difusió cultural a partir de rutes genuïnes i alternatives per Barcelona.

Al timó estem el Marc i l’Emma (Historiador i Historiadora de l’Art), motivats i apassionats per la història de la ciutat, treballem per convertir la cultura en una experiència col·lectiva, dinàmica i enriquidora que ens permeti entendre i difondre la història, crear un estat d’opinió i motivar la curiositat vers el que ens envolta i el que som.

Ens agrada treballar a partir de guions propis, contrastats i creatius que abracin la història social de la ciutat així com guiar les rutes de manera pròxima, dinàmica i participativa generant l’ambient idoni per l’intercanvi de coneixements, idees i opinions.

Entre les nostres rutes: Dona i revolució, Perspectives urbanes singulars: Història dels Tres Turons, Eixample: Interiors centenaris, 100% Paral·lel! o Dones d’Avantguarda, creadores del s. XIX-XX.

Topazi, 14 baixos, 08012 Barcelona

Tel. 931 124 615 / info@andronacultura.com

www.andronacultura.com / facebook / twitter

Horari: de dimarts a divendres, de 16 a 20 h.

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
MENÚ RUTES 500 g

Amb aquest menú podreu gaudir de quatre places per una mateixa ruta del calendari per a públic general d'ANDRONAcultura.

També es possible bescanviar el Menú Rutes per una ruta privada per a mínim 8 persones. Si sou un grup de mínim 8 persones, i preferiu aquesta opció, haureu d'abonar les entrades restants (13€/entrada) el dia de la ruta.

Podreu triar entre Dona i revolució, Perspectives urbanes singulars: Història dels Tres Turons, Eixample: Interiors centenaris, 100% Paral·lel! o Dones d’Avantguarda, creadores del s. XIX-XX, entre d'altres!

Queden excloses les rutes La Gràcia del vermut o La Barcelona Golafre, que porten un recàrrec ja que inclouen consumicions. Tot i així, si us ve de gust fer alguna d'aquestes dues rutes, podeu pagar el recàrrec amb un descompte especial pels clients del Mercat de la Cultura el mateix dia de la visita.

Consulteu el calendari d'ANDRONAcultura per organitzar-vos millor.

CONDICIONS D'ÚS   ANDRONAcultura

La reserva de les places es pot fer a través de l'e-mail info@andronacultura.com o bé per telèfon al 931 124 615. Només caldrà que indiqueu els codis que trobareu a la targeta regal.

Si ens veniu a veure al local sempre és millor trucar-nos abans per assegurar-nos que no tenim rutes previstes i us podem atendre.

És imprescindible lliurar la targeta regal impresa el dia que gaudiu de la ruta.

Gràcies!

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
RUTES /

Obrint camins per la ciutat de Barcelona.

 
RUTES /

Itineraris urbans i passejades culturals centrades en la història dels barris, les transformacions urbanes i socials, i el patrimoni artístic.

 
RUTES / Ciutat Vella

Des del 2008, rutes culturals amenes i rigoroses per descobrir Barcelona a fons.

 
ART I DISSENY / Gràcia

Una botiga per a amants de la fotografia.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€