CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > itinerisBcn
itinerisBcn

El passat de Barcelona no només es troba als llibres d’història, sinó també a cadascun dels carrers, carrerons i places de la nostra ciutat. Més de 2000 anys d’existència, farcits de dies èpics i memorables, tràgics o dramàtics, que encara es poden resseguir passejant per Barcelona. A itinerisBcn oferim rutes a peu, guiades per historiadors, i amb grups ben petits de màxim 10 persones, perquè pregunteu i opineu tant com vulgueu. Amb nosaltres podreu descobrir la ciutat medieval i marítima, la història dels segadors que s’amaga darrere l’himne nacional de Catalunya o la Barcelona més rebel i revolucionària. A més, amb el suport d’imatges a través de tablet i d’un mapa de l’antiga Barcelona, és impossible perdre’s en el temps!

Tel. 606253815 (Víctor) / info@itinerisbcn.cat

www.itinerisbcn.cat / facebook / twitter

Horari: de dilluns a diumenge, de 9 a 20 h.

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
MENÚ RUTES 500 g

Itinerisbcn s’ha especialitzat en cinc rutes històriques. Podeu resseguir la història antiga i medieval de Barcelona, a la ruta Barcino i el barri Gòtic, o bé passejar pel barri més dinàmic de la ciutat i repassar la relació de Barcelona i el mar al llarg de la història, a la ruta sobre el Born i la Barcelona marítima. Per aquells a qui els va l’acció, itinerisBcn proposa un viatge per la Barcelona revolucionària, o bé recórrer els escenaris de la revolta dels Segadors. També podeu descobrir la Barcelona ocupada del segle XVIII, la Barcelona presonera.

Us recomanem que consulteu el calendari d'intinerisBcn per organitzar-vos millor. Si us interessa, també podeu consultar el calendari de rutes en castellà.

CONDICIONS D'ÚS   itinerisBcn

La reserva es pot fer a través de l'e-mail info@itinerisbcn.cat o bé per telèfon al 606 253 815 (Víctor). Només caldrà que indiqueu els codis que trobareu a la targeta regal.

És imprescindible lliurar la targeta regal impresa el dia que gaudiu de la ruta.

Gràcies!

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
RUTES /

Una nova manera d'entendre la història, l'art i la literatura.

 
RUTES /

Rutes culturals alternatives per Barcelona.

 
RUTES /

Barcelona apta per a principiants, experts i tafaners.

 
MÚSICA / Sant Martí

Especialitzada en grups independents i segells discogràfics catalans.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€