CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > Trama Serveis Culturals
Trama Serveis Culturals

Trama és una entitat sense ànim de lucre especialitzada en imatge i humanitats que, partint d’una visió transversal de la cultura, produeix, difon i porta a terme de forma autogestionada les propostes i els projectes educatius, culturals i creatius de persones associades i col·laboradores. Ofereix xerrades, cursos presencials i virtuals, activitats en múltiples formats i altres propostes i serveis culturals a persones, grups, entitats i institucions de la província de Barcelona. 

Trama ofereix un programa d’itineraris urbans i passejades culturals centrat en la història dels barris, les transformacions urbanes i socials, i el patrimoni artístic. De la filosofia oculta sota la fisonomia de la ciutat, passant pels espais de memòria i de creació, fins a les conquestes socials de la ciutadania, els itineraris conviden a pensar i sentir la ciutat  d’una altra manera.

En contra d’una visió tradicional, complaguda i institucionalitzada de la cultura urbana, de la història de la ciutat i de la funció de l’espai públic, Trama aposta per una mirada renovada, crítica i alternativa de l’entorn.

Tel. 645 379 559 / reserves@tramacultura.org

www.tramacultura.org / facebook / twitter

Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
MENÚ RUTES 500 g

Amb aquest menú podreu gaudir de quatre places per a qualsevol itinerari programat per Trama. Consulteu els itineraris programats i l'agenda al web de Trama.

Itineraris com Urbanisme i repressió, La ciutat invisible o Dones i espai públic analitzen críticament la relació entre la fisonomia urbana i les estructures de poder. Altres com La Barcelona dels moviments socials o La Rosa de Foc: l'anarquisme a Barcelona rememoren el paper jugat per la ciutadania en front del poder establert. La recuperació de la memòria històrica de la ciutat és present en La recuperació de la Ribera: del 1714 a l'actualitat o Barcelona sota les bombes, i les reflexions en clau d'humor sobre les malícies i els enganys de la marca Barcelona venen de la mà de propostes com De la Vila Olímpica al 22@... poca broma!. Altres com Que comenci l'espectacle! El Paral·lel dels teatres o Sant Antoni & Poble Sec ens apropen al patrimoni artístic de la ciutat des d’una perspectiva popular, fresca i reivindicativa de la creació cultural.

A més, Trama us obsequia amb 25% de descompte per a qualsevol activitat pròpia (cursos online, tallers, cursos presencials...), no acumulable amb altres promocions.

CONDICIONS D'ÚS   Trama Serveis Culturals

La reserva de les places es pot fer a través de l'e-mail reserves@tramacultura.org o bé per telèfon al 645 379 559. Només caldrà que indiqueu els codis que trobareu a la targeta regal.

És imprescindible lliurar la targeta regal impresa el dia que gaudiu de la ruta.

Gràcies!

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
RUTES /

Vistes culturals per a descobrir, conèixer o recordar Barcelona i Catalunya.

 
RUTES /

Rutes culturals alternatives per Barcelona.

 
RUTES / Ciutat Vella

Des del 2008, rutes culturals amenes i rigoroses per descobrir Barcelona a fons.

 
LLETRES / Sant Martí

L'emprovador de llibres del #Poblenou.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€