CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > VIA Barcelona
VIA Barcelona

VIA Barcelona és una empresa de turisme cultural especialitzada en itineraris urbans per la ciutat de Barcelona.

Podreu caminar pel Gòtic, el Born, Montjuïc o la zona alta de la ciutat, i tractarem temes com el nazisme dels anys 30, el llibertinatge del s. XVIII, la bohèmia del Paral·lel o les llegendes del nucli antic. A més, podreu gaudir de recorreguts històrics basats en reportatges apareguts a la revista Sàpiens. Com a element afegit, per a realitzar les rutes fem servir un sistema de radioguies, amb el qual tothom podrà sentir les explicacions dels guies independentment del soroll que hi hagi al voltant.

Les rutes culturals de VIA Barcelona són portades a terme per guies oficials i historiadors amb una llarga experiència en el sector cultural i turístic i amb un profund coneixement de la ciutat. Ho tenim tot preparat perquè vingueu a passejar i compartir mil i una històries de Barcelona amb nosaltres.

ATENCIÓ! A partir del 21 de gener de 2017, VIA BARCELONA deixarà d'oferir rutes per a particulars i per tant deixarà de formar part del Menú Rutes.

Sepúlveda, 173, 08011 Barcelona

Tel. 654 782 325 (Albert) / info@viabarcelona.cat

viabarcelona.cat / facebook / twitter / blog

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 19 h; dissabtes, diumenges i festius de 10 a 19 h.

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
MENÚ RUTES 500 g

Amb aquest menú podreu gaudir de quatre places per a realitzar qualsevol de les nostres rutes el dia i hora que vosaltres vulgueu, en base als dies i horaris disponibles al nostre calendari web. 

Us animem a acompanyar-nos en qualsevol de les cinc rutes per a particulars que programem setmanalment: Secrets del GòticHistòries del Born, Agents nazis a Barcelona, Barcelona maçònica, i La ruta de la corrupció.

A més, si voleu venir amb amics o família, i triar el dia i l'hora que us vagi millor, també podeu optar per una de les vuit rutes exclusives per a grups (mínim deu persones): La cara oculta de GràciaMontjuïc: la muntanya del pobleAnatomia del Raval, La Ciutadella: guerra i pau, Esclaus i negrersVisitants il·lustresBarcelona pecadora i Ombres del Gòtic.

 
CONDICIONS D'ÚS   VIA Barcelona

La reserva de les places es pot fer a través de l'e-mail info@viabarcelona.cat o bé per telèfon al 654 782 325 (Albert). Només caldrà que indiqueu els codis que trobareu a la targeta regal.

És imprescindible lliurar la targeta regal impresa el dia que gaudiu de la ruta.

Gràcies!

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
RUTES /

Itineraris urbans i passejades culturals centrades en la història dels barris, les transformacions urbanes i socials, i el patrimoni artístic.

 
RUTES / Ciutat Vella

Des del 2008, rutes culturals amenes i rigoroses per descobrir Barcelona a fons.

 
RUTES /

Rutes històriques per Barcelona.

 
RUTES /

Vistes culturals per a descobrir, conèixer o recordar Barcelona i Catalunya.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€