CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
Mercat de la cultura > parades > La Seca Espai Brossa
La Seca Espai Brossa

«Senyores i Senyors: Sigueu benvinguts a l’Espai Brossa, l’activitat del qual tracta d’arrencar alguna espina del nostre ambient teatral quotidià, i de tornar a la llum certes coses oblidades.» Joan Brossa (1997)
La declaració d'intencions de Joan Brossa al moment d'obrir l’Espai Brossa era inequívoca. Els objectius que ens vàrem marcar, ara fa 16 anys, continuen vigents.
La Seca Espai Brossa és un equipament cultural dedicat a les arts escèniques concebut com a:
• Centre de producció i difusió de la dramatúrgia textual, la poesia en escena, la música i la dansa amb una atenció especial a les arts escèniques parateatrals, és a dir, la màgia, el circ, els titelles i ombres xineses, i el cabaret.
• Espai de recuperació de l’autoria catalana extraviada, la recerca de diàleg i de ponts amb les avantguardes, des de l’experimentació i la mirada emergent dels creadors del segle XXI.

ATENCIÓ! Us informem que malauradament La Seca deixarà de formar part del Mercat de la Cultura el 30 de gener del 2016.

Flassaders, 40, 08003 Barcelona

Tel. 933 151 596 (oficines) / info@laseca.cat

www.laseca.cat / facebook / twitter

Horari: de dilluns a dijous, de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Divendres de 10 a 14 h.

QUÈ POTS DEGUSTAR EN AQUESTA PARADA?
MENÚ ESCENA 400 g

Amb aquest menú podreu gaudir de dues entrades per a qualsevol espectacle programat a la Sala Joan Brossa i a la Sala Leopoldo Fregoli (exceptuant activitats, concerts i espectacles puntuals). Així mateix, us oferim un descompte del 50% per la compra de dues entrades pel primer cap de setmana de qualsevol altre espectacle. Us recomanem que reserveu amb temps!

MENÚ ESCENA 650 g

Amb aquest menú podreu gaudir de quatre entrades per a qualsevol espectacle programat a la Sala Joan Brossa i a la Sala Leopoldo Fregoli (exceptuant activitats, concerts i espectacles puntuals). Així mateix, us oferim un descompte del 50% per la compra de quatre entrades pel primer cap de setmana de qualsevol altre espectacle. Us recomanem que reserveu amb temps!

CONDICIONS D'ÚS   La Seca Espai Brossa

La reserva d’entrades està subjecta a la disponibilitat de la sala. Us recomanem que feu la reserva amb un mínim de deu dies d’antelació.

Podeu fer la reserva al telèfon 933 151 596. Només caldrà que faciliteu els codis de la targeta regal del Mercat de la Cultura i ja haureu adquirit les entrades. Recordeu que no s’admeten canvis ni devolucions de les entrades adquirides.

Un cop confirmada la reserva per telèfon, podeu passar a buscar les entrades i el val de descompte del 50% a la taquilla del teatre el mateix dia de l’espectacle. Recordeu que aquest descompte només és vàlid el primer cap de setmana de qualsevol espectacle, així que estigueu atents a la programació de La Seca Espai Brossa!

És imprescindible lliurar la targeta regal per gaudir de les entrades.

ALTRES PARADES QUE TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
ESCENA /

Teatre, dansa, circ, música i noves tendències teatrals, durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, a Salt i Girona.

 
ESCENA / Gràcia

Espai de creació i formació teatral, especialitzat en dramatúrgia contemporània.

 
ESCENA / Eixample

Un nou espai d'exhibició teatral: grans autors, peces amb risc i espectacles creats amb cura i tempo artesanal.

 
LLETRES / Província

La primera llibreria de Sant Celoni, fundada l'any 1974.

 

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€