CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

PREGUNTES FREQÜENTS

1.- Com funcionen les capses regal del Mercat de la Cultura?

Les capses regal del Mercat de la Cultura permeten escollir entre una sèrie de propostes culturals, i triar el dia per gaudir-ne. D’aquesta manera el beneficiari pot decidir què li ve més de gust i quin dia li va millor, sense restriccions.
La targeta regal conté uns codis que el beneficiari haurà d’indicar al col·laborador escollit i ja podrà gaudir del seu regal.
Si teniu un val regal, consulteu la llista actualitzada de col·laboradors i les propostes a www.mercatdelacultura.cat, ja que poden haver variat respecte a la llista en paper.

2.- Per què la capsa regal val 2 euros més que l'e-pack?

La producció a petita escala i manual de les capses ens obliguen a donar un valor econòmic al format capsa regal. Els 2 euros corresponen al disseny, la producció i la manipulació del pack. Per a nosaltres és una prioritat que sigui ben especial i detallista.

3.- El valor del que s'ofereix al pack correspon al seu preu?

En principi, el valor del val/xec regal és el preu de l’e-pack.
Des del Mercat de la Cultura sempre demanem als nostres col·laboradors que ens ofereixin productes per, com a mínim, l’import de l’e-pack. I si aconseguim una mica més, doncs millor!
És un regal obert, vàlid per a tothom i per a qualsevol dia de la setmana, per tant les propostes que hi trobareu es basen en tarifes o preus generals, i no tenen en compte els descomptes que s’ofereixen a alguns col·lectius o alguns dies concrets. No podem saber si la persona que consumirà el val regal tindrà algun descompte al teatre, o si anirà al cinema un dilluns o un dissabte, per exemple. Volem que els nostres packs serveixin per a tots els casos i tots els dies, sense restriccions.
Els packs del Mercat de la Cultura estan pensats per regalar i es caracteritzen per oferir la llibertat d’escollir entre diverses propostes. No es basen en oferir productes o activitats culturals amb descompte ni ofertes.

4.- Hauré de pagar algun càrrec addicional per gaudir de la meva capsa regal?

Hem intentat que no hi hagi cap càrrec addicional per gaudir del teu xec regal. Només hauràs d'afegir diners si vols millorar la proposta que t’oferim.

5.- És obligatori portar la targeta regal el dia que gaudeixi del meu regal?

Sí, és imprescindible que lliureu la targeta regal com a forma de pagament dels productes o serveis prestats.

6.- És necessari reservar prèviament?

Si teniu un XEC CULTURA, us podeu presentar directament a la botiga escollida.
Si teniu un MENÚ CINEMA i el voleu bescanviar a un videoclub, també hi podeu anar directament amb la targeta regal.
Pel que fa a les entrades de teatre (MENÚ ESCENA), les places per a rutes guiades (MENÚ RUTES), els abonaments per a festivals de cinemes (MENÚ CINEMA)... s’han de reservar amb antelació i estan subjectes a disponibilitat. A la fitxa web de cada parada col·laboradora trobareu les condicions d’ús específiques i les dades de contacte per fer la reserva.

7.- Puc canviar o cancel·lar la data de la reserva?

Un cop facilitats els codis confidencials de la targeta regal a la parada escollida, els productes o serveis ja hauran estat adquirits, com si haguéssiu pagat amb una targeta bancària. Els canvis o les cancel·lacions dependran de les condicions de cada col·laborador.

8.- Com puc saber quan caduca el xec regal?

Pots consultar la caducitat aquí amb el codi de reserva que trobaràs a la targeta regal.

9.- Puc realitzar una reserva just abans o el dia que caduca el val regal?

Podeu bescanviar el vostre xec regal fins al dia indicat a la data de caducitat (inclòs), l'endemà els codis deixaran de funcionar. Podeu reservar les entrades o places fins aquell dia, encara que les gaudiu més endavant.
Consulteu la data de caducitat del vostre xec regal aquí.

10.- Hi ha algunes restriccions per bescanviar els xecs regal?

Sempre intentem que no hi hagi restriccions de cap tipus, però per poder-vos donar la llibertat d’escollir entre diverses parades col·laboradores, hem hagut d’ajustar l’oferta en casos puntuals, i sempre per motius que creiem justificats.
El dia de Sant Jordi, per exemple, les llibreries tenen moltíssima feina, i ens sembla just que el XEC CULTURA no es pugui utilitzar aquell dia. Alguns col·laboradors també ens han demanat que la campanya de Nadal i de Reis quedi exclosa per les mateixes raons.

11.- Les propostes que inclouen les capses regal poden variar?

Sí, poden variar, i per això us demanem que consulteu la informació actualitzada al nostre web www.mercatdelacultura.cat.
De mica en mica intentarem oferir-vos més opcions per degustar el vostre menú cultural, i malauradament algunes parades poden desaparèixer de la llista per diferents motius. La informació està sempre actualitzada a la pàgina web, així que us recomanem que abans de decidir-vos, comproveu que la parada escollida forma part del Mercat de la Cultura i consulteu la proposta i les condicions d'ús específiques.

12.- On puc comprar les capses del Mercat de la Cultura?

Consulteu els punts de venda on podeu trobar els productes del Mecat de la Cultura. En aquestes botigues trobareu la majoria dels nostres menús culturals, i també els podreu encarregar.

El XEC CULTURA, el MENÚ TEMPORADA ALTA, el MENÚ EL CLUB DE LA CIUTAT INVISIBLE i el MENÚ LABORATORI DE LLETRES no estan disponibles a tots els punts de venda. Informeu-vos del punt de venda més proper al 605 435 780.

També podeu comprar tots els menús a través de www.mercatdelacultura.cat (i us els enviarem a domicili), o a les nostres oficines (Ausiàs Marc, 26, Barcelona). Si voleu passar per les oficines, només cal que ens truqueu al 605 435 780 i tindrem la comanda preparada per quan arribeu.

13.- Què passa si perdo el meu xec regal?

La persona que tingui la targeta regal entre les mans serà la persona que pugui bescanviar-la. Malauradament si la perds, no et podem ajudar. Només ho podríem intentar si el pack es va comprar a través de la nostra pàgina web i podem recuperar els e-mails de confirmació de la comanda.

14.- No acabo de veure clar què puc fer amb el meu regal! M'ajudeu a triar?

Si teniu un MENÚ ESCENA, consulteu la cartellera d'aquest mes per triar l'obra que més us cridi l'atenció.
Si teniu un MENÚ RUTES, consulteu el resum de les rutes (i empreses) disponibles, segur que trobareu un itinerari que us interessi!
Si teniu un MENÚ CINEMA, consulteu el resum de les propostes disponibles i els últims posts sobre cinemes, festivals i videoclubs.

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€