CAT    ESP
Mercat de la Cultura
La cistella (0 articles)

Mercat de la Cultura

QUI SOM


El Mercat de la Cultura va obrir les seves portes l'abril del 2014, amb la intenció de fer arribar la cultura a un públic més ampli mitjançant un producte nou i original: capses regal amb contingut cultural. Hem volgut oferir la possibilitat de regalar entrades de teatre, de cinema, rutes guiades, cursos, xecs per comprar llibres, música, art... sense restriccions, oferint la llibertat d'escollir entre més d'una seixantena de col·laboradors que han confiat en el nostre projecte.

Punt de trobada pels amants de la cultura, amb una oferta variada, productes triats i de proximitat, disseny atractiu, tracte personal i ambient familiar: així és com hem volgut presentar sempre el nostre Mercat. Els nostres menús culturals es venien a la nostra botiga online (en format físic i en format e-pack) i les capses es podien trobar a més de 50 botigues de Catalunya.

Malauradament, som un equip molt petit, i la falta de recursos ens ha obligat a replantejar-nos el projecte i tancar les portes del Mercat a final del 2016. Esperem que sigui una pausa temporal, perquè estem convençuts que regalar cultura és la millor opció!

------

El Mercat de la Cultura és una iniciativa personal d'una parella de professionals de la cultura i el disseny que s’ha bolcat en aquest projecte amb ganes de contribuir a dinamitzar el sector cultural amb noves propostes i nous productes que puguin interessar a tothom.

Rere el Mercat trobareu l’estudi de disseny Muma. Ells s’han encarregat de dissenyar i mimar tots els productes i la pàgina web.

El Mercat de la Cultura va anar creixent gràcies als professionals que cada dia dediquen els seus esforços a fer arribar la cultura a tota la societat i que van decidir formar part del projecte com a parades col·laboradores. Són una part fonamental del teixit cultural de la ciutat, persones que admirem perquè lluiten cada dia per viure del que creuen i, a més, creuen en el que fan.

Gràcies a tots per la vostra complicitat.

COM FUNCIONA

Regalar cultura és sempre una bona opció i nosaltres us ho volem posar fàcil.

Us recomanem que “passegeu” una estona pel Mercat per trobar el regal perfecte entre els productes culturals que hem creat i triat especialment per a vosaltres. De mica en mica anirem ampliant l’oferta.

Les capses regal us permetran regalar cultura sense restriccions: el beneficiari del xec o val regal tria on, quan i com el gasta i l’activa mitjançant uns codis confidencials. Més endavant, també trobareu altres productes que hem triat perquè considerem que us poden interessar i agradar.

Les parades són els establiments col·laboradors que formen part del Mercat de la Cultura: les botigues de música, els teatres, les llibreries, les galeries, les empreses de serveis culturals, etc. on es poden bescanviar els vals o xecs regal que hem creat.

Si teniu algun dubte o suggeriment, contacteu amb nosaltres a hola@mercatdelacultura.cat.

VOLS SER COL·LABORADOR?

Hi ha moltes maneres de col·laborar amb el Mercat de la Cultura.

Vols posar la teva parada al Mercat de la Cultura?

Les parades són els establiments col·laboradors on es poden bescanviar els vals o xecs regal que hem creat: les botigues de música, els teatres, les llibreries, les galeries, les empreses de serveis culturals, etc. Cada parada té el seu perfil al web del Mercat de la Cultura, en què s’indica l’oferta i les condicions específiques de cada col·laborador.

Si t’interessa el nostre projecte i vols formar part del Mercat de la Cultura, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a parada@mercatdelacultura.cat.

Vols ser un punt de recollida o punt de venta dels nostres productes?

Com has pogut veure la nostra aventura ha començat a la xarxa, però ens agradaria estar presents per tota la ciutat. Si t’agrada el nostre projecte i ens vols donar un cop de mà, t’animem a convertir la teva botiga en un punt de recollida del Mercat de la Cultura. Nosaltres et portem gent i tu ens ajudes a facilitar la recollida dels productes als nostres clients de l'e-commerce. A més, si creus que el nostre producte s'adequa a l'oferta que tens a la teva botiga i t'agradaria comercialitza-lo, també pots vendre les nostres capses regal.

Si vols convertir la teva botiga en un punt de recollida o un punt de venta dels productes del Mercat de la Cultura, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a parada@mercatdelacultura.cat.

Vols compartir les teves inquietuds culturals?

T’agrada llegir, anar al cinema, al teatre, a concerts? Ens vols recomanar música, llibres, pel·lícules, artistes o exposicions?

Alguna activitat cultural que no ens puguem perdre? Ens vols explicar com t’has gastat el teu “menú” del Mercat de la Cultura?

Si vols compartir les teves inquietuds culturals amb nosaltres, ens pots escriure a hola@mercatdelacultura.cat. No sempre podrem respondre, però tindrem en compte els teus suggeriments. :)

També t’esperem al nostre blog www.culturaagranel.com i a les xarxes socials (Facebook i twitter).

ENVIAMENTS

Quant costa l’enviament?

El cost de l’enviament és de 4,50 € per a Barcelona ciutat i de 4,95 € per a la resta de Catalunya i Espanya peninsular. Si vols rebre el paquet a les Illes Balears, les despeses d’enviament són de 4,95 €.

I a partir de 100 €, no cobrem despeses d'enviament!

De moment no podem enviar paquets a les Illes Canàries, Ceuta, Melilla, ni a l’estranger.

Quan m’arribarà la comanda?

El termini d’entrega de les comandes és d’entre 24 i 48 h (dies laborables) aproximadament. Les obres d’art s’entregaran segons els terminis establerts per cada artista.

Quan la comanda estigui preparada, t’enviarem un correu electrònic per informar-te de la data prevista d'entrega i et donarem un número de seguiment de l’enviament.

Així mateix, t’oferim la possibilitat d’estalviar-te les despeses d’enviament i passar a buscar el paquet a les nostres oficines de Barcelona (prop de plaça Urquinaona).

Els horaris d’entrega

L’empresa de transports (MRW) o el nostre transport intern lliurarà els paquets en horari laboral i sempre abans de les 19 h, per això et recomanem que indiquis una adreça d’enviament en què algú pugui rebre la comanda. Si tens alguna preferència horària, ho pots indicar quan facis la comanda, a l’apartat “Observacions”. No et podem garantir l’entrega en aquest horari, però l’empresa de transports intentarà adaptar-se a les preferències dels clients del Mercat de la Cultura.

Els paquets per a les Illes Balears s'enviaran mitjançant el servei certificat de Correos.

Si l’empresa de transports intenta realitzar l’entrega però no troba ningú a l’adreça indicada, deixarà un avís o es posarà en contacte amb tu per concretar un altre horari de lliurament.

Les obres d’art s’entregaran segons condicions establertes per cada artista.

Puc enviar el paquet directament a la persona a qui li vull regalar?

Sí, i tant! Només cal que marquis aquesta opció a l’hora de completar la comanda. A més, si vols podem incloure un missatge personalitzat per a aquesta persona.

Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres a hola@mercatdelacultura.cat.

DEVOLUCIONS

No estàs convençut de la teva compra?  Cap problema, intentarem que la devolució sigui ben fàcil. Des del moment en què rebis el producte, tens 7 dies per posar-te en contacte amb nosaltres i procedirem al canvi del producte.

És important que tinguis en compte que per retornar un producte s’han de complir les següents condicions:

- El producte ha d’estar en perfecte estat
- Ha de conservar l’embalatge i l’etiquetatge originals

Per sol·licitar una devolució, només cal que ens escriguis a shop@mercatdelacultura.cat. Ens hauràs d’indicar el teu nom, un número de telèfon, el número de comanda (que apareix a l’e-mail de confirmació de la comanda) i quin producte vols retornar. I si ens indiques per què el retornes, segur que ens ajudes a millorar. ;)

A l’Avís legal trobaràs la informació detallada sobre les devolucions.

FORMA DE PAGAMENT

El pagament de les comandes es podrà efectuar mitjançant Targeta Visa o MasterCard. De mica en mica t’anirem oferint més formes de pagament.

Amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat durant el procés de pagament, el Mercat de la Cultura utilitza sistemes de pagament d’entitats financeres de primer ordre (Banc de Sabadell). La plataforma integra CES (Compra Electrònica Segura) que, sota els protocols internacionals Verified by Visa i MasterCard Secure Code, aporta una alta seguretat i protecció durant els pagaments.

ATENCIÓ AL CLIENT

Pots contactar amb nosaltres per telèfon al 605 435 780 (laborables, de 9.30 a 14 h) o per e-mail a hola@mercatdelacultura.cat. Esperem poder-te facilitar les coses sempre que ho necessitis i estarem encantats de tenir en compte idees o suggeriments que ens ajudin a millorar!

El nostre compromís

Pagament segur

Enviaments a Espanya peninsular

Seguiment dels enviaments

Despeses d'enviament a partir de 4,50€

Recollida a les oficines 0€